Blog

Míša a Honza. Na této krásné svatbě jsem si dal úkol. Že se pokusím natočit video z tohoto krásného dne. Točeno na mobil, tak co tomu říkáte? Přejeme vše nejlepší novomanželům. :)

Je to tady ! Darujte poukaz, který Vám umožňuje získat focení dle Vašeho vlastního výběru. Můžete si vybrat jakoukoli lokalitu v okolí Žatce do 20km zdarma, například nějaké místo v přírodě, městský prostor, interiér atd. Focení může být zaměřeno na portréty, rodinné fotografie, zvířata nebo cokoli jiného dle Vašeho přání.

Zajímavým tvářím, netradičním nápadům a nevšedním realizacím nabízím TFP focení především v okolí Žatce. Formu spolupráce, kde ani jedna ze stran nemá nárok na honorář a fotky tak slouží především k rozšíření portfolia fotografa, modela či modelky, vizážistky atd..

Fotografie z umělé inteligence neboli "AI art" je relativně nový fenomén, který využívá algoritmy strojového učení a neuronové sítě k vytváření uměleckých děl. Tyto algoritmy se učí rozpoznávat vzory a tvary v datech, jako jsou obrázky a fotografie, a poté používají tuto znalost k vytváření nových obrazů.

Rok 2023

07.01.2023

Vítám vás a děkuji že jste navštívili moje stránky.

Ve spolupráci s ateliérem @photograffi.teplice bych vám chtěl letos nabídnout vánoční fotky z tohoto ateliéru, který se nachází v Novosedlicích u Teplic ( Míru 139 ).